Een swingende coverband

voor een nog swingender feestje!

Reacties en recensies

Reacties en recensies


Gert

Zevenaar 2 september 2017
Gezellige intieme sfeer en leuke muziek!

Marlijn

Hoogland 5 november 2016
Serieus fan na het optreden na het optreden in de Noot in Hoogland. Wat een heerlijk swingende muziek met geweldige zangeressen! De sfeer was geweldig. Zeker er weer bij in Gouda


Willem en Judith 

Gouda 27 november 2016
Afgelopen zondag 27 november heeft deze gezellige band bij ons, cultuurpodium Gouda Studio's een mooi optreden gegeven!
Docklands Road is een enthousiaste funk, soul & jazzy band die garant staan voor een lekker feestje. 

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!
Karin en Richard

Wormer 22 september 2012, Moriaanshoofd.
Wat een geweldig feest! Wat een top-band!! Wat een heerlijke locatie. Alles viel voor ons op de goede plaats. Docklands Road zorgde voor een geweldige sfeer. Iedereen ging vanaf het begin los op de dansvloer. Een swingend repertoire dat dat gebracht werd met veel positieve energie en hele goede zang. De band voelde prima aan wat onze avond nodig had.
Tot het volgende feest!

Marilou

Uitgeest juli 2012
Al meerdere keren heb ik mogen genieten van deze band. Ze zijn al jaren in muzikale beweging en brengen het publiek aan het swingen op de dansvloer. Leuke luitjes, prettige sfeer, flexibel. En, niet onbelangrijk, kneiterhard spelen hoort er niet bij. Swingen en/of praten kan allebei. Ik kijk uit naar een volgend optreden!

Ronald Gougon, Koninklijke Visio Het Loo Erf

Juni 2012
Een super optreden van Docklands Road tijdens onze personeelsdag van Koninklijke Visio Het Loo Erf! Op locatie in Radio Kootwijk ging de band helemaal los en inderdaad, de energie en passie spatte er vanaf. In de intieme setting van de Garage was de dansvloer geen moment onbezet.
Collega's genoten zichtbaar van de swingende muziek en het repertoire was uitstekend afgestemd op datgene wat wij met deze dag voor ogen hadden.
Een echte aanrader, deze professionele en sympathieke coverband!

Dirk

Alphen, April 2009
Helemaal geweldig! Super avond!1 opmerking : Leave Your Comments

  1. Serieus fan na het optreden na het optreden in de Noot in Hoogland. Wat een heerlijk swingende muziek met geweldige zangeressen! De sfeer was geweldig. Zeker er weer bij in Gouda

    BeantwoordenVerwijderen