Een swingende coverband

voor een nog swingender feestje!

Coverband Docklands Road, swingend benefiet optreden!
Yessss! Dat was het gevoel na afloop in ons coverbandje afgelopen zaterdag. Heerlijk gespeeld in wat zo onderhand toch ons thuiskroeg begint te worden. Als eerste: de foto's.

Extra dot soul...

Stand by me - soulful gastoptreden!Heel cool waren de gastoptredens van een jongere generatie. En hoewel de nummers in eigen keuzes waren paste het naadloos in ons repertoire. Kijk hier voor een prachtige interpretatie van Dock of the Bay door Martijn en Charla.

Daarna in een groter ensemble: Stand by me, met Tjago Ronald Loes, Busse en Charla als gasten (yep, een heel podium vol).

...En dan weer funky

Laatste gastoptreden weer uit eigen playlist Long Train Running en dat was een opmaat naar een super swingende tweede set met nog veel meer funky nummers en zelfs verfunkte nummers (wil je weten wat dat was? Boek ons! :-)

Paar hoogtepunten nog: De cover van Certainly ging misschien nog wel beter dan hier (dachten wij tenminste), Joost was subliem met zijn "Rappers delight", de nieuwe nummers liepen ook als een trein en, oh ja, we haalden ook nog extra donaties op: Eindstand van onze actie: 1005 euro! Dank allen!

Ook dank aan Henk en Hilda van De Noot, het was weer klasse!

0 reacties :

Een reactie posten