Een swingende coverband

voor een nog swingender feestje!


Na twee succesvolle acties in 2010 en 2011, hebben we dit jaar een iets andere opzet: we zoeken nu niet één, maar 100 sponsors. Wij gaan optreden op zaterdag 23 maart 2013 in De Noot in Hoogland (bij Amersfoort). Lekker op een zaterdagavond, en lekker midden in het land.

Sponsor Serious Request voor slechts 5 euro

We verkopen de "kaartjes" voor dit optreden voor 5 euro per persoon. Da's bijna voor niks, zeker voor een hele avond swingen met de hardst werkende Funk Soul coverband van Nederland. Het geld gaat niet naar ons, maar naar Serious Request.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Kom je alleen, dan doneer je 5 euro. Maar het is veel gezelliger om met meer mensen te komen! Dus, kom je met z'n tweeën, dan doneer je 10 euro, kom je met z'n vieren, dan doneer je 20 euro, et cetera. Niks moeilijks aan, toch? Een volle zaal is leuker voor iedereen: je hebt zelf meer feest, Serious Request krijgt meer geld, en wij voelen ons ook gevleid.

Help ons naar die 500 euro!

We mikken op € 500,-, dus help ons door zelf met zoveel mogelijk mensen te komen. En stuur deze mail door naar iedereen die het ook leuk vindt.

Je kunt doneren op de site van Serious Request.

Leuk om te weten: Café de Noot helpt ook mee! Ze laten de normale kosten voor de PA en zo achterwege. Super!

In het kort

Nog even de samenvatting: kom lekker luisteren en dansen op 23 maart in de Noot in Hoogland. Doneer nu 5 euro per persoon aan Serious Request en je bent welkom.

Oh ja: en tip anderen over deze actie!

2 opmerkingen : Leave Your Comments

  1. Ha Gerard, Guusje, John, Joost en Roger. Wat een super idee! Ik feb er bij en woensdag wordt duidelijk of mijn hele volleybalteam (heren 2 van Switch) ook gaat. Wij hebben er zin in. Ik ga trouwens de andere teams ook motiveren!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zou echt super vet zijn! We duimen...
    :-)

    BeantwoordenVerwijderen