Een swingende coverband

voor een nog swingender feestje!

Op het terras van Het Wapen van Ermelo gaven we op vrijdag 17 augustus een sfeervol optreden. Het terras zat vol, het weer was heerlijk en iedereen had er zin in. Wij zijn erg trots op onze reserve-drummer Ronald. Hij verving zeer professioneel onze eigen drummer die nog herstellende was van een operatie. Dank je wel, Ronald!

We hebben 3 sets gespeeld, waarvan de eerste 2 nog lekker in het (ondergaande) zonnetje. Ronald hield het tempo in het begin lekker laag & loom. Guusje had alle ruimte om te laten horen hoe mooi ze kan zingen. Veel gasten zaten toen nog te eten. Bij de tweede set ging het tempo wat omhoog. Dan komt Roger, onze bassist, in zijn element. Aan het einde verraste Joost (onze toetsenist) iedereen nog met een rap.

Bij de derde set was de zon ondergegaan, en stonden we onder de gekleurde podiumverlichting. Gerard, gitarist en zanger, speelde de sterren van de hemel - en brak daarbij een snaar. Een reservegitaar was gelukkig in de buurt. Zoals altijd werkten we naar een lekker vet einde toe. Waarna het publiek graag nog een extra nummer wilde horen.

0 reacties :

Een reactie posten